Schrijverscollectief Kermis in de Hel presenteert: een middag vol verhalen en gedichten

BOEL bazaar

  • 64 weergaven

Details

Zondag 26 januari 2020 van 14:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Hinthamereinde 6
's-Hertogenbosch, Nederland

Zondagmiddag 26 januari van 14:00 tot 16:00 uur presenteert schrijverscollectief Kermis in de Hel een middag vol verhalen en gedichten bij BOEL bazaar op het Hinthamereinde. Kermis in de Hel is een nieuw literair initiatief van de Bossche schrijvers Bettine Uhe, Rob Dekkers en Ineke van Engelen.

Tijdens deze middag dragen ze voor uit eigen werk. John Kleene luistert het geheel op met pianomuziek. Kom luisteren en genieten! De toegang is gratis.

Over Kermis in de Hel

KidH een netwerk van schrijvers die elkaars werk lezen, beoordelen en ondersteunen bij publicatie en promotie. Het schrijversnetwerk KidH is ontstaan uit een groep schrijvers die actief betrokken zijn bij de Schrijfwerkplaats van Den Bosch. Ze onderzoeken de ruimte tussen de lezer, de kijker en de schrijver/maker. Ze inspireren en stimuleren elkaar, geven commentaar op elkaar in woord en beeld. En ze willen een platform zijn in het culturele netwerk van de stad. De naam van het collectief is geïnspireerd op Jeroen Bosch en de oude Brabantse uitdrukking 'Als ze zon schijnt terwijl het regent is het kermis in de hel'. Het is een mooie beeldspraak voor de activiteiten van het schrijverscollectief; in het schemergebied tussen het eenzame schrijven op een zolderkamertje en het publiceren van je werk wisselen momenten van vertwijfeling en van glorie elkaar af.

Meer info: www.kermisindehel.nl

BOEL bazaar
Hinthamereinde 6-8 's-Hertogenbosch
www.boel.nl /

Over de organisator

BOEL bazaar
Sinds 1 juni 2019 is ’s-Hertogenbosch een hotspot rijker: BOEL bazaar. Een multi-creatieve concept store waar een boel gebeurt. Je vindt ...... Lees meer