Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

EXPO december: Vervue - Sand Seeing (stills)

  • 15 weergaven

  • maandag 16 december 2019
  • Tussen 10:00 en 18:00
  • Hinthamereinde 6, 's-Hertogenbosch, Nederland
  • Dagelijks tot en met 7 januari 2020

KUNSTWISSEL!

Elke maand bieden we exposure aan lokale kunstenaars, designers en fotografen. In december presenteert Vervue een selectie uitzonderlijke Sand Seeing stills bij BOEL bazaar.

Vervue is een project van een Bossche veelkunner/kunstenaar. Hij maakt afdrukken in fijn zand dat op een lichtbak ligt. Hierdoor ontstaat een spel tussen licht en donker. Psychedelisch voer. Denk aan HR Giger meets Rorschach. Deze tekeningen worden gefilmd en als grote beelden geprojecteerd.

Heel interessant voor feestjes en festivals. In die hoedanigheid heeft Vervue dan ook met een leuke rits artiesten samengewerkt, waaronder internationale acts als Steve Lawler, Dimlite en Hudson Mohawke op festivals als het bekende Amsterdamse ADM Festival en het Bossche FAQ Festival.

Tijdens de expo bij BOEL presenteert hij 12 unieke ingelijste Sand Seeing stills. In gelimiteerde oplage en voor een zeer schappelijke prijs.

De werken van Vervue zijn t/m 7 januari 2020 te zien en te koop bij BOEL. Check ook de video's van zijn sand art op YouTube.

Openingstijden:
Ma - gesloten
Di t/m za - van 10h tot 18h
Zo - van 12h tot 17h
Uitzonderingen: 25 en 26 december & 1 januari 2020 (gesloten)

BOEL bazaar
Hinthamereinde 6 - 8
www.boel.nl

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.