Oceandrum workshop

Praktijk Prachtig Krachtig

67 weergaven
Details
Zondag 22 november 2020 tussen 10:00 en 16:30
Afgelopen
Koedijkstraat 41
's-Hertogenbosch, Nederland

Oceandrum Maken
Door de ronde vorm van de Oceandrum ontstaat een doorgaand zee geluid en kun je jouw golven creëren, korte, lange, zachte, harde, hoge of lage.
Tijdens deze workshop maak je jouw persoonlijke oceandrum.
Hoe klinkt voor jou het geluid van de zee, wind en golven?
Je maakt een prachtig muziekinstrument en een sieraad voor aan de muur. Want je beschildert de oceandrum helemaal naar jouw idee en je kunt hem d.m.v. een lusje aan de muur hangen.

Als eerste gaan we de rijstzeef/mand prepareren, daarna gaan we na een meditatie jouw eigen zee geluid samenstellen en vervolgens ga je de Oceandrum met schilderdoek sluiten/afwerken en naar aanleiding van een visualisatie/meditatie jouw beeld er op schilderen.
Als je liever niet schildert en je vindt het leuk mag je ook zelf stof/garen meenemen om op het katoene schilderdoek te plakken.

Datum: Maandag 26 oktober, zondag 22 november en maandag 7 december.
Tijd: 10.00 tot ± 16.30 uur
Kosten: € 80,00 dit is incl. koffie, thee en soep bij de lunch die je zelf mag meenemen, alle benodigde materialen om je oceandrum te maken, dus aan het einde van de dag neem jij je zelf gemaakte oceandrum mee naar huis.
Aanmelden:
Meer info: www.prachtig-krachtig.nl

Deze workshop wordt gegeven door:
Jacqueline Wijnen

Locatie:
Prachtig Krachtig
Koedijkstraat 41
5212 SB 's-Hertogenbosch
06-180 187 23

Over de organisator
Praktijk Prachtig Krachtig
Coaching Qi Gong Voeding Massage Klankhealing en Klankmeditatie concerten. Als docent Qi Gong / meditatie ben ik betrokken bij de o...... Lees meer