Yin Yoga

Guna Ayurveda | Yoga

58 weergaven
Details
Maandag 3 februari 2020 tussen 17:45 en 18:45
Afgelopen
Taxandriaplein 1, 's-Hertogenbosch
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag en woensdag tot en met 7 oktober 2020

Yin yoga is een vorm van yoga met verstilde poses, waar je langer in blijft. Bij andere vormen van yoga span je de spieren vaak aan, hier laat je dat juist los. Yin Yoga doe je voornamelijk zittend of liggend op de vloer in veilige, openende poses waardoor de botten van elkaar af bewegen. Gewrichten worden hierdoor soepeler. Ook kunnen afvalstoffen binnen het bindweefsel beter worden afgevoerd en wordt de doorstroming van energie in de meridianen (energiebanen) bevorderd. Door ademhaling en de stilte van de houdingen keer je naar binnen en heb je de tijd om te luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Je bent volledig in het nu, voelt en accepteert wat zich aandient. 

Yin Yoga is een therapeutische vorm van yoga die gaat over het creëren van ruimte op fysiek, energetisch en emotioneel niveau. Het helende aspect brengt flexibiliteit, kracht en ruimte in lichaam en hoofd.

Iedere maandagavond 17.45 - 18.45 en op woensdagochtend van 9.30 - 10.30


Interesse neem dan contact op met of bel 06-44934659


Over de organisator
Guna Ayurveda | Yoga
Maak kennis met Guna, de praktijk van Therese van Gool. Guna werkt met de natuurlijke principes vanuit Ayurveda en yoga.Ayurveda is een g...... Lees meer