BOEL BINGO!

  • 198 weergaven

Details

Zondag 28 juli 2019 van 14:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Hinthamereinde 6
's-Hertogenbosch, Nederland

Jawel lieve mensen, we gaan oldskool ‘kienen’ bij BOEL! En wel op zondag 28 juli van 14h tot 16.00h.

Sinds 7 juni is 's-Hertogenbosch een multicreatieve hotspot rijker: BOEL bazaar op het Hinthamereinde (in het pand van de Aziatische supermarkt) is een broed- en ontmoetingsplaats voor creatieve, open en sociale geesten. Je kan er flexwerken, workshops volgen (of organiseren), handgemaakte creaties kopen en verkopen en co-creëren. Naast koffie, thee & fris à € 1,50 serveren we (h)eerlijke lunchgerechten, gratis WIFI en voldoende oplaadpunten. 

BOEL is een concept store ‘nieuwe stijl’ waar ook ruimte is voor een goed gesprek, netwerkbijeenkomst of reünie in een huiselijke sfeer. Met vrienden, familie, collega’s of bijvoorbeeld je lees- of poëzieclub. En maak gerust gebruik van het podium voor een lezing, inspiratiesessie of performance. Inspireren, verrassen en verbinden doe je bij BOEL. 

Meer over BOEL BINGO!
Onder leiding van quizmaster Nick en zijn lieftallige assistente Melissa maak je kans op unieke prijzen. Geen goedkope prullen, maar bijzondere, handgemaakte, upcyclede, (h)eerlijke, vintage, retro en duurzame artikelen. Beschikbaar gesteld door onze makers, resellers en chefs.

Oh ja, reken op een hoop slappe klets en ‘foute’ muziek ????

Deelname: 5 euro voor 4 rondes
Te pinnen bij binnenkomst (geen cash aanwezig!)

Reserveer een plekje via het eventop Facebook of meld je aan vialn.leob@ofnimet je naam en het aantal deelnemers. Dan weten wij en onze chef Soraya (vega & vegan) waar we op kunnen rekenen qua eten en drinken.

Tot dan!

P.s. kijk voor meer info op www.boel.nl en meld je aan voor de WEEKLY om op de hoogte te blijven van andere activiteiten. Wil je zelf een buurtactiviteit of evenement organiseren bij BOEL? Je bent van harte welkom!

Over de organisator

Lonneke Voets
Lonneke heeft nog niets over zichzelf geschreven.