Start nieuwe seizoen 2019/2020 PANASJ kinderhockey

  • 409 weergaven

Details

Woensdag 28 augustus 2019 van 16:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Leonardus van Veghelstraat 1
's-Hertogenbosch, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 24 juni 2020

Vanaf woensdag 28 augustus start het nieuwe PANASJ seizoen 2019/2020. Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de groep 6/7 jaar om 16 uur. 

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een proefles door te mailen naar of bel 06-20972900. Kijk voor meer info op denbosch.panasj.nl of lees hieronder meer over het gave hockey speelconcept.

Bewegen is de poort naar leren!

Bij PANASJ verbeteren kinderen hun motoriek, hockeytechniek en coördinatie. Het is meer dan alleen hockey. We besteden veel aandacht aan de symmetriefase waarbij de hersendelen goed leren samenwerken. Dit zorgt ervoor dat kinderen niet alleen goed leren bewegen, maar ook cognitieve vaardigheden zoals lezen, rekenen en schrijven beter kunnen ontwikkelen. Het PANASJ concept is ontwikkeld door verschillende specialisten uit het onderwijs en de hockeywereld.

Een PANASJ les….                                                                            

……is een hockeytraining van 45-60 minuten voor kinderen van 3 tot 10 jaar in een gymzaal. Kinderen krijgen in kleine groepjes, op leeftijd en ervaring ingedeeld, training van een goed opgeleide trainer. Tot 4,5 jaar trainen ouder en kind samen. Door de snelle vloer, het uitdagende materiaal en de swingende muziek leren de kinderen de basisvaardigheden, nieuwe technieken en spectaculaire passeerbewegingen goed aan. Het individu staat bij PANASJ centraal. We zien kinderen groeien tot zelfverzekerde hockeyers die met lef spelen en genieten van het spel.

PANASJ is een goede vooropleiding en aanvulling op het veldhockey!

Tot ziens in de zaal!

Sportieve groet, Jolanda Hendriks

Over de organisator

Jolanda Hendriks
Ik run hockeyschool PANASJ Den Bosch en geef training aan kinderen van 3 tot 10 jaar in de gymzaal van KC de Kameleon. Superleuk om kinderen met plezier te zien bewegen!... Lees meer