Details

Zondag 24 juli 2016 tussen 11:00 en 18:00
Afgelopen
Buitendijk 4
's-Hertogenbosch, Nederland

Op zondag 24 juli vindt de tweede editie van Taxandria Moves op het Taxandriaplein plaats. Taxandria Moves is een wijkevenement met onder andere een rommelmarkt, voetbaltoernooi, springkussens en diverse kinderattracties en activiteiten. De dag begint om 11.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Taxandria Moves wordt dit jaar georganiseerd door Stichting Jong Actief in samenwerking met Cafetaria de Taxander, Divers, De Stijl, Maatschappelijke opvang en 'S-port van gemeente 's-Hertogenbosch. Jong Actief zet zich met dit wijkevenement in voor de bewoners van de wijk Muntel/Vliert, een bruisende wijk in het hart van 's-Hertogenbosch. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente 's-Hertogenbosch en Sociaal Fonds Den Bosch.

Met een voetbaltoernooi worden organisaties en bedrijven uit de omgeving van het Taxandriaplein en jongeren uit de wijk met elkaar verbinden. Er kunnen maximaal acht teams meespelen. Formeer je eigen (straat) team en geef je op via . Dit jaar vind er ook weer een rommelmarkt plaats. Inschrijven kun je bij Cafetaria de Taxander aan het Taxandriaplein.

Ook zijn er diverse kinderactiviteiten op het plein te vinden. Er zijn meerdere kinderattracties en 'S-port organiseert springkussens en een pannakooi. Ook zullen DJ's van Jong Actief muzikale invulling aan de dag geven.

Meer informatie over de activiteiten van Jong Actief vind je op www.stichtingjongactief.nl

Over de organisator

Stichting Jong Actief
Jong Actief is voor en door jongeren opgericht. Jong Actief richt zich op de ontwikkeling van vaardigheden en talenten van jongeren. Dit ...... Lees meer